O nama

Poštovani klijenti,

„Autoservis Foka" postoji od 1994. god. Iako relativno „mlado" preduzeće stekli smo imidž i poverenje u poslovnim krugovima i kod svojih korisnika usluga. Takav uspeh je rezultat napornog rada svih zaposlenih sa ciljem da budu uvek bolji i korak ispred drugih.

Preduzeće „Foka" d.o.o. formirano je 2000. godine sa ciljem da poboljša i obezbedi poslovanje i ispuni zahteve kupaca na vrhunskom nivou. Preduzeće je u stanju da ispuni i najdelikatnije zahteve svojih klijenata.

Bavimo se prodajom guma, ulja, kozmetike i svega onog što je neophodno korisnicima naših usluga, iz želje da ispunimo sva vaša očekivanja i zaokružimo kompletan proces.

Poslovna politika preduzeća se zasniva na međusobnom poverenju injegovom stalnom unapređenju kao i na ostvarivanju potpunog i bezkompromisnog zadovoljstva klijenta koji posluju sa nama.

Neki od zadovoljnih korisnika naših usluga su između ostalih: Coca-Cola, BAT, Konzulati Grčke i Bugarske, MIP Pharm, Knjaz Miloš, Oriflame, Regionalna Privredna Komora, Grand, Nestle foods, Volvo d.o.o., institucije Vlade Srbije, regionalne i opštinske institucije ...

Jedini u jugoistočnoj Srbiji imamo mašinu za ispravljanje felni kao i najsavremeniju reglažu trapa „Hunter".

Šlep služba za korisnike usluga.

Trudićemo se da pratimo vaše sugestije i predloge jer mi smo tu zbog vas.

foka-hotel-naslovnafoka-katalog

sertifikovani-centar-2016

momo

 

lanci-kataloggume-prirucnik

 

slep-sluzbaprodavnica

garancija

logo

Niš, Kralja Stefana Prvovenčanog 21
018/522-150, 522-150, 524-150
autoservisfoka@gmail.com

© 2008-2013.